top of page

develop skills

Put your passion to work

Trainings

Create your future with us!

Profile picture for HR Fundamentals

Ky trajnim i dedikohet të gjithë atyre pjesëmarrësve potencialë, të cilët planifikojnë apo aktualisht merren me burime njerëzore në cilësinë e Asistentit, Menaxherit apo edhe Rekrutuesit në kompani të ndryshme.

Profile Picture for Customer Service and Sales

Ky trajnim i dedikohet të gjithë atyre pjesëmarrësve potencialë, të cilët planifikojnë apo aktualisht merren me Shërbimin ndaj Klientëve apo me Shitje në kompani të ndryshme.

Green Abstract Object

Ky trajnim i dedikohet të gjithë atyre të rinjtë që janë të interesuar të gjejnë punë, studentët që kanë përfunduar studimet dhe atyre synojnë të ndërtojnë një karrierë të qëndrueshme, duke u bazuar në njohuritë e fundit të tregut të punës.

bottom of page