top of page
StaffiX-Home-page-image

FRESH
STAFF
TOP
EMPLOYERS

create  your  future  with  us

shërbimet

rekrutimi

REKRUTIM

staff leasing
HR Politikat dhe Praktikat

STAFF LEASING

HR POLITIKAT & PRAKTIKAT

Organogrami

ORGANOGRAMI &PËRSHKRIMET E PUNËS

Ristrukturimi

RISTRUKTURIM TË KOMPANISË

Trajnimet
Sherbimi ndaj klienteve

TRAJNIME TË BURIMEVE NJERËZORE

TEAM BUILDING AKTIVITET

Shitja

TRAJNIME PËR SHËRBIMIN NDAJ KLIENTËVE & SHITJE

StaffiX Logo Variants (RGB) Digital-05

Best Places to Work
Partner i Certifikuar në Kosovë

Ne jemi bërë partner i Best Places to Work
në misionin tonë për të ndihmuar kompanitë
të ndërtojnë një kulturë me performancë të lartë.

Certifikohuni sot!

Best Places to Work logo

për ne

behind staffiX:

Shkumbin-Ibraimi-profil-image

Shkumbin Ibraimi
Founder & CEO

Shkumbin Ibraimi, është Menaxher Senior i Burimeve Njerëzore, Rekrutues, Trajner, Konsulent i Menaxhmentit, ku u ndihmon punonjësve t`i përmirësojnë vlerat e tyre, duke ngritur aftësitë për të arritur objektivat. Ka mbaruar studimet në Juridik dhe ka ndjekur certifikimet në menaxhimin e projekteve.

 

Me mbi 15 vite përvojë menaxheriale të nivelit të lartë, ka punuar në cilësinë e Menaxherit të Burimeve Njerëzore për 5 vite në “CACTTUS”, një ndër kompanitë më të mëdha kosovare në fushën e TIK-ut. Më pas për 2 vite ka punuar në ndërmarrjet për shitje me pakicë “Meridian Express” dhe “Albi Group” në cilësinë e Menaxherit të BNJ dhe Trajnerit. Gjithashtu është i certifikuar si Auditor i Brendshëm për ISO 9001 dhe ISO 27001. Ai poashtu ka qenë Partner Menaxhues dhe Drejtor Ekzekutiv i Mercurius Consulting, kompani e cila ishte e specializuar për t'u ndihmuar bizneseve në rritjen e kapaciteteve njerëzore, duke u ofruar shërbime konsulente në fushën e Rekrutimit dhe Përzgjedhjes së Stafit, HR Outsourcing, Trajnim dhe Motivim.

 

Tani ai është CEO i StaffiX, një biznes që është i specializuar në zgjidhjet e stafitit, trajnimeve dhe ofrimin e stafit të kualifikuar për kompanitë tjera. StaffiX aplikon një frymë të bashkëpunimit dhe unitetit, të cilat janë cilësi të rëndësishme për një biznes që fokusohet në menaxhimin edhe shërbimet e personelit.

staffiX është zgjidhja më e besueshme e fuqisë punëtore në Kosovë për rekrutim dhe një partner i zgjedhur për klientët. Misioni ynë është të lidhim talentet e reja me punëdhënësit kryesorë që kërkojnë shkathtësitë e tyre. Me një njohje të thellë të tregut të punës në Kosovë, ne mund t'i asistojmë klientët tanë në ndërtimin e fuqisë punëtore me cilësi të lartë, të cilat janë thelbësore për sukses. Pavarësisht se a jeni punëkërkues apo punëdhënës, ne jemi të angazhuar t'ju ndihmojmë t’i arrini qëllimet dhe të zhbllokoni potencialin tuaj. 

klientët

hallakate-logo
honedon-logo
kutia-logo
Pritech
startcons-logo
melita-and-partners-logo
recura-logo
persistent-logo
nuka-logo
Me Display Logo
anem2-logo
mikmik-logo
powerpack-logo
dardania-sport-logo
pixels-logo
as-travel
Scampa logo
jahjaga-logo
Tafingo-logo
express store-logo

referencat

Valon-Canhasi-profile-pic
"Ne në Hallakate ja kemi besu rekrutimin e ekipit tonë Shkumbin'it qysh nga dita e parë. Bashkëpunimi profesional dhe përkrahja e pa kursyer e tij na ka ndihmuar me arrit rritjen qe kemi sot."

Valon Canhasi, CEO of Hallakate

na kontaktoni

Orari i punës 

Hënë - Premte 9:00 - 16:00

mail-icone
phone-icone

+383 45 111 151

Rr. Mark Sopi Lokali Nr.36, Kati 2

10000, Prishtinë, Kosovë

Contact
bottom of page