top of page

Technical Support

Updated: Sep 14, 2023

Ref: SX-016/2-23 Qyteti: Prishtinë Paga: 500€

 

staffiX është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë në Industrinë e IT-së dhe Sistemeve të Sigurisë, jemi në kërkim të kandidatëve profesionistë dhe ambicioz për pozitën Technical Support.

PËRGJEGJËSITË:

· Të komunikoj me klientët përmes telefonit apo emalit me qëllim të zgjedhjes së problemeve teknike

· Të bëjë identifikimin e problemit dhe të hulumtoj për zgjidhjet e çështjeve të softuerit dhe harduerit

· Të organizojë dhe menaxhojë operacionet e përditshme në bazë të kërkesave të klientëve në sistemin e tiketave

· Në rastet kur nuk mund të bëjë zgjedhje të delegoj rastin te ekipet e brendshme përkatëse

· Të reagoj në kohë të shpejtë ndaj problemeve dhe të sigurohet që klientin e ka kuptuar zgjidhjen

· Të bëjë kontrollimin e sigurisë elektrike në pajisje, të testojë dhe të vlerësoj teknologjitë e reja

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

· Preferohet t`i ketë të përfunduara studimet bachelor

· Minimum 1 vit përvojë pune në shitje ose shërbimin ndaj klientëve

· Preferohet përvojë pune në fushën e IT-së, nëinstalime dhe në konfigurime të sistemeve të sigurisë dhe sistemeve smart-home dhe instalime te rrymës

· Certifikim në Cisco, Linux ose Microsoft do të ishte përparësi

· Njohuri të theksuar të paketës kompjuterike Microsoft Office

· Të ketë vetë iniciativë për të punuar i/e pavarur dhe në grup

· Patentë shoferi valide dhe përvojë në ngasjen e automjetit


OFERTA:

· Paga fillestare 500 Euro neto

· Orari i punës prej 08:00 deri 16:00, nga e Hëna deri të Shtunën

· Shujta të ushqimit ditor dhe kafe falas

· Mbështetje e zhvillimit të vazhdueshëm personal, duke ndjekur trajnime profesionale

· Mundësi për të punuar në një kompani me ekip profesional dhe kreativ


APLIKIMI:

Nëse e vlerësoni se ju i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, aplikoni deri më datën 24.09.2023. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.


BUTONI: APLIKO KETU – Link -

 

Comments


bottom of page