top of page

Team Building

Shape a brighter future!

All Hands In

A jeni duke kërkuar aktivitete ekipore që i kalojnë ato të zakonshmet?

 

A është kompania juaj duke synuar të promovojë bashkëpunimin, të inkurajojë komunikimin, të përforcojë lidhjet dhe të ndërtojë besimin brenda ekipit? Mos kërkoni më, këtu do të zbuloni atë që po kërkoni. StaffiX synon të krijojë përvoja që forcojnë lidhjet e ekipit dhe ofrojnë rezultate të rëndësishme. A jeni gati të drejtoni ekipin tuaj drejt potencialit të plotë?
 

Aktivitetet tona ekipore të shumëllojshme janë të krijuara për të përmbushur nevojat dhe qëllimet unike të kompanisë suaj, duke ofruar zgjidhje të personalizuara për çdo ekip. Përmes një kombinimi të sfidave dhe diskutimeve interaktive dhe angazhuese, ne i fuqizojmë ekipet tuaja të komunikojnë dhe bashkëpunojnë në mënyrë efektive

Outdoor activities
Përfshini ekipin tuaj në aventura emocionuese në natyrë që i sfidojnë, bashkojnë dhe frymëzojnë ata. Në këtë mjedis, ekipi juaj do të forcojë besimin tek njëri-tjetri dhe do të krijojë kujtime të paharrueshme. 

Beach Volleyball

Indoor activities 
Për ekipet që preferojnë ambientet brenda, ne ofrojmë një gamë të gjerë aktivitetesh të cilat kanë po të njëjtin ndikim. Nga lojërat argëtuese deri te sfidat për zgjidhjen e problemeve, aktivitetet tona janë të krijuara për të rritur produktivitetin dhe për të forcuar lidhjet brenda ekipit.

 

1_L6JHjcSZSXQ29BCgGx0qLg.jpg

Jenga with Questions
.

 

jenga.webp

Një lojë sfiduese dhe zbavitëse, ku me secilin bllok hapet dera për biseda personale dhe profesionale mes pjesëmarrësve..

Fusha me miniera
.

 

1198.jpg

Një sfidë e besimit ku pjesëmarrësit udhëheqin njëri – tjetrin, duke u theksuar rëndësia e udhëzimeve të qarta dhe mbështetjes së grupit

Beer pong
 

10021443_0_3_28addd3424c639cc568c580ec7edf4d2.jpg

Një lojë argëtuese e cila kombinon:
 

 

  • Saktësinë me qeshje dhe

  • Ofron garë të lehtë e cila forcon marrëdhëniet mes kolegëve

Benefitet

Kënaqësia në punë

Komunikim i përmirësuar

Ndërtimi i Besimit

Përforcimi i bashkëpunimit

Zgjidhja e problemeve

Produktiviteti i rritur

A jeni të gatshëm të çoni ekipin tuaj në lartësi të reja? Bashkohuni me ne për rritje, sukses dhe shumë aktivitete argëtuese."

na kontaktoni

Orari i punës 

Hënë - Premte 9:00 - 16:00

mail-icone
phone-icone

+383 45 111 151

Rr. Mark Sopi Lokali Nr.36, Kati 2

10000, Prishtinë, Kosovë

Contact
bottom of page