top of page

Best Place to Work

Get certified today!

our-history-banner-BPTW

RRETH ORGANIZATËS BEST PLACES TO WORK

 

Ne jemi një organizatë globale që njeh përkryerjen në praktikat njerëzore dhe në përvojën e punonjësve. Ne ofrojmë certifikimin e Best Places to Work me një ndikim të vërtetë mbi liderët, kulturën e vendit të punës dhe angazhimin e punonjësve duke kombinuar të dhëna nga analizat dhe zgjidhjet e bazuara tek aspekti njerëzor.

Me dekada ekspertizë në kulturën e vendit të punës, ne punojmë sot me disa nga organizatat më të njohura në botë: duke matur, përmirësuar dhe njohur e angazhimin e tyre të madh.

VLERAT TONA

DISIPLINA

Shiko më të mirën tek vetja, shiko më të mirën tek të tjerët

KUJDESI

Ne kujdesemi për atë që bëjmë, si e bëjmë dhe për kë e bëjmë

BESIMI

Ne besojmë tek njerëzit për të marrë vendime, t'i mbajnë, të mësojnë dhe t'i ndajnë ato me të tjerët

MODESTIA

Ne e marrim seriozisht atë që bëjmë

PASIONI

Ne ndihmojmë të tjerët të ndërtojnë guximin për të arritur suksesin

HISTORIA JONË
Programi i Best Places to Work është programi kryesor i zgjedhjes së punëdhënësit, i drejtuar në partneritet me Best Companies Group. BCG është një kompani amerikane e qëndrueshme me qëllim identifikimin dhe mirënjohjen e punëdhënësve më të mirë në shumë vende rreth botës dhe vendet e punës që janë duke shtruar rrugën për të definuar eksperiencën e punonjësve në shekullin 21. 
Programi ka filluar zgjerimin e tij ndërkombëtar në 2010 me programe kryesore që mbulojnë më shumë se 60 vende duke certifikuar organizatat më të njohura në botë në partneritet me shumë kompani mediatike lokale dhe ndërkombëtare.
Akreditimi ynë është njëri nga matjet më të respektuara dhe më gjithëpërfshirëse të kulturës së vendit të punës dhe praktikave më të mira për menaxhimin e talenteve.

our-history-221101

NJOHJE BOTËRORE

Ne çdo vit bëhemi partner me media lidere lokale dhe globale për të ndihmuar në ndërtimin e brendit tuaj dhe të fitoni vëmendjen më të mirë kombëtare dhe ndërkombëtare.

Bloomberg Logo
PR Newswire Logo
Yahoo Logo
Business Wire Logo
Cision Logo

PRANIA JONË GLOBALE

Ekipet tona janë të vendosura kudo që njerëzit tuaj kanë nevojë të rriten

map-our-story

Certifikohuni si Best Place to Work! Gati për të mësuar më shumë?

na kontaktoni

Orari i punës 

Hënë - Premte 9:00 - 16:00

mail-icone
phone-icone

+383 45 111 151

Rr. Mark Sopi Lokali Nr.36, Kati 2

10000, Prishtinë, Kosovë

Contact
bottom of page